četrtek, 10. februar 2011

Že 45 let izdelujemo, vgrajujemo in servisiramo, rolo senčila, zunanja senčila, dekor senčila, plise senčila, PVC opaže.

Rolo senčila

Rolo senčila so učinkovita in izjemno praktična rešitev za okna in vrata vašega stanovanja ali hiše. Zaradi enostavnosti, praktičnosti in odličnih karakteristik so rolo senčila primerna za vse vrste prostorov. V večini izvedb so notranja senčila. Tkanine rolojev so lahko popolnoma zatemnitvene, tiskane ali pol prosojne, ki še vedno prepuščajo dovolj svetlobe, to pa je odličen dekor senčil. Vse tkanine rolojev so izdelane v visoki kvaliteti, odporne proti krčenju in so zelo lahke. Mehanizmov je več vrst, prav tako lahko roloje z ALU cevmi popolnoma avtomatiziramo s poljubno elektroniko. Na voljo vam je naš cenik senčil, kjer lahko najdete ustrezno ponudbo.

Zunanja senčila

Nudimo vam kvalitetna zunanja senčila - klasična, ki vam nudijo dobro zaščito pred soncem. Izdelane so iz kvalitetnega aluminija, ki vam poleg zaščite pred soncem nudijo tudi atraktiven izgled vaše hiše. Zunanja senčila so kljub klasičnem izgledu in izdelavi odporna proti UV žarkom in ostalim zunanjim vremenskim vplivom. Takšne lastnosti jim zagotavlja večstopenjsko lakiranje. Zunanja senčila dvigamo in spuščamo s pomočjo vrvice, nagib pa usmerjamo s palico. Nudimo vam tudi zunanja senčila – Krpan, ki so narejena iz najkakovostnejšega aluminija in jih uvrščamo v najvišji razred zunanjih senčil. Zaradi zaobljenih robov so neobčutljive na najmočnejše sunke vetra. Prav način izdelave zunanjih senčil Krpan omogoča, da so trajno obstojne in ne rjavijo. Zunanja senčila dvigamo in spuščamo z aluminijastimi stranskimi vodili, ki so izdelane iz enakega materiala kot zunanja senčila in so trajno obstojna. Upravljamo jih lahko z ročko ali z elektromotorjem s sprejemnikom na daljinsko vodenje, ročnim stikalom ali centralnim vodenjem. Preverite naš cenik senčil in si zagotovite ugodno ponudbo!

Plise senčila

Plise senčila so izdelana iz posebne tkanine, ki je impregnirana z antistatičnim premazom, ta pa preprečuje nabiranje prahu. Debelina okvirja plise senčila je 2 cm in omogoča pritrditev na letve okenskega krila. Odpira in zapira se hkrati s krilom. Velika prednost je, da zavzamejo malo prostora. Nudimo vam plise senčila po meri. So enkratna zaščita pred soncem. Montaža plise senčila je zelo enostavna. Oglejte si naš cenik senčil in si izberite plise senčila posebej za vas!