sreda, 9. februar 2011

Notranja okenska senčila

Notranja senčila


Naše podjetje Strle d.o.o. vam nudi tudi notranja okenska senčila in sicer plise senčila, rolo zavese, lamelne zavese ter žaluzije.

Notranja senčila so ena od najpreprostejših oblik senčenja bivalnih prostorov. Uporabljamo jih tudi kot dekor senčila. Notranja senčila tako zmanjšujejo količino vnesene toplote v vaš dom skozi okno in hkrati zaščitijo vaše dragoceno stanovanjsko opremo ter poškodbe talne obloge zaradi močne sončnih žarkov. Odlikuje jih kakovosten mehanizem, enostavna uporaba in enostavnost montaže.
Izbirate lahko med tradicionalnimi slogi ali najsodobnejših modelov. Ponujamo vam veliko izbiro materialov, barv ki naredijo vaš prostor lep kot tudi funkcionalen. Notranja senčila nameščamo v stanovanjih, hišah ter tudi v poslovnih prostorih, kot si pisarne, tovarne… Če si želite v vaše stanovanje, hišo ali poslovni objekt ne samo funkcionalen ampak tudi estetski vidik, vam ponujamo lepa, dekor senčila. Izberite torej naše podjetje, saj naš izbor in široko ponudbo predstavljajo učinkovita dekor senčila vseh vrst po ugodnih cenah. Na podlagi vaših želja in potreb vam pomagamo izbrati primerna dekor senčila, ki vas v vročih in sončnih dneh varujejo pred močnimi sončnimi žarki.

Plise senčila

Plise senčila uporabljamo kot senčila za strešna okna, v zimskih vrtovih, saj učinkovito razpršijo svetlobo in s tem omogočijo vdor svetlobe v prostor ali pa temnijo prostor in s pomočjo njih ohranimo intimo prostora. Plise senčila so prav tako funkcionalna, saj ustrezajo tudi oknom nepravilnih oblik (okroglih, trikotnih, trapeznih ) in različnih mer. Senčila za okna so vodena s stranskimi vodili, zato ni nevarnosti, da bi senčila za okna prosto visela in plapolala v prepihu. Plise senčila lahko torej na oknu premikamo klasično od zgoraj dol, od spodaj gor ali pa obojestransko.

Plise senčila odlikujejo naslednje prednosti in sicer sončno zaščito, negorljivost, majhno dimenzijo, enostavno montažo, zaščita pred vsiljivimi pogledi zunanjih sprehajalcev, enostavnost vzdrževanja in čiščenja. Izdelana so namreč iz tkanine, ki je impregnirana z antistatičnim premazom, ki preprečuje nabiranje prahu
V našem podjetju lahko izbirate med različnimi barvnimi odtenki in prav tako so vam na voljo raznovrstna dekor senčila. Tako lahko plise senčila nadomestijo zavese in priskrbijo urejen videz vašega doma oziroma poslovnega prostora.

Rolo senčila

Velikokrat našo odločitev usmerjajo tudi svetovni trendi, tako v zadnjem času prevladujejo prav zgoraj opisana plise senčila. Rolo senčila so učinkovita in izjemno praktična rešitev za okna in vrata v stanovanju ali poslovnem objektu, saj nadomestijo klasične zavese. Zaradi enostavne montaže, praktičnosti in odličnih karakteristik so rolo senčila primerna za vse vrste prostorov. Tako senčijo ali zatemnijo prostor
Rolo senčila so izdelane iz tkanin, ki so iz visoko kvalitetnih materialov ter so odporne proti bleditvi barve in odporna proti krčenju. Prav tako so materiali za rolo senčila različnih barv in vzorcev, tako da se brez težav ujema z vašo notranjostjo na najboljši možen način. Preizkusite kakovost in se prepričajte za plise senčila in rolo senčila zdaj.

Notranja senčila so: